ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Hakan Kabil Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulu coşkuyla kutlandı.Uğur Çuhadar Hocamıza ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 8.sınıf öğrencileriyle Kelime Müzesi'ne gezi düzenledik.Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de kelimelerin hikayeleri hakkında bilgi edindiler.

Mrt

Gezi Kulubümüz Şehit Cuma Dağ Tabiat Müzesi'ne gezi düzenledi.Deperm bölgesinden okulumuza gelen öğrencilerde geziye katıldılar.Gezi kulübü danışman öğretmenlerimiz Nihal İNANICI,Nuri YELKEN ve Hüseyin OKATAN'a emekleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Anasınıfı öğretmenlerimiz Emine Türkdoğan,Funda Gürpınar,Gülistan Yazar ve Merve Erden Uzun velileriyle beraber depremzedeler yararına kermes düzenlediler.Öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.