ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Hakan Kabil Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında okulumuzda yapılan Dedekorkut Hikayelerinden hareketle hikaye yazma yarışmasında 6/A sınıfından Batuhan KÜÇÜK isimli öğrencinin '' Yiğinek Destanı'' adlı hikayesi okul birincisi olmuştur.Öğrencimizi ve Türkçe Öğretmenimiz Esra Emine İŞLER'i tebrik ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmenleri tarafından '' Hatırlatmaca'' etkinliği uygulanmıştır.Bu etkinliğin yapılmasında öncülük eden Türkçe Öğretmenimiz Esra Emine İŞLER'e teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmenleri tarafından '' Anlamını Bul'' etkinliği yaptırılmıştır.Bu çalışmanın yapılmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Esra Emine İŞLER'e çok teşekkür ediyoruz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ HİKAYE ANLATMA YARIŞMASI

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda anahtar kelimelerle hikaye anlatma yarışması düzenlendi.Yarışmada 15 anahtar kelime (keder,kız,ozan,dost,yaban,ilim,özenmek,aşk,zaman,gönül,oğul) anahtar kelimeleriyle öğrencilerin özgün hikayeler anlatması istenmiştir.Yarışmada jüri olarak okulumuz Türkçe Öğretmenleri Esra Emine İŞLER,Şengül DURAN ve Müdür yardımcımız Fatma AKTAŞ yer almıştır.Belirlenen kriterlere göre finale kalan 9 öğrenciyi ayrı ayrı değerlendiren jürimiz toplam puanları hesaplayarak ilk üçe giren öğrencilere ödül vermişlerdir. Yarışmanın hazırlanmasında ve yapılmasında emeği geçen tüm Türkçe öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

1. 6/A Sınıfı Öğrencisi Güney DUHAN

2.6/A Sınıfı Öğrencisi M.Ege DUMAN

3.6/A Sınıfı Öğrencisi Batuhan KÜÇÜK

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ARALIK AYI PANO ÇALIŞMALARI

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Aralık ayında yapılan pano çalışmalarımızdır.Emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Esra Emine İşler'e ve okulumuzun tüm Türkçe öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ AFİŞ YARIŞMASI

Okulumuz genelinde yapılan afiş yarışmasında 7/D sınıfından Ecrin CEM isimli öğrencinin yaptığı afiş 1.olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.